Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 24 de maig del 2010

VI RUGBYROCK FESTA 4 BARRES

Fantàstic dia de rugby i festa el que es va viure a Torroella en el VI RUGBYROCK-FESTA 4 BARRES.
Gran quantitat de jugadors provinents de diferents Clubs:
BABY NYN´S,GEIEG,ENGINYERS,ALGUER,QUIMICS,TARRAGONA,FARNERS,BANYOLES,ARENYS DE MUNT,BRISTOL HARLEQUINS I TORROELLA es van aplegar per jugar a rugbi i per gaudir d´un ambient i una festa increible.
Els presents van poder gaudir d´un bon nivell de rugby, de múltiples anècdotes divertides, de la fantàstica noia dels pon-pons, la extraordinaria música dels The Cabrians i el Dj Palma, d´un gran sopar popular, de ni més ni menys que 12 barrils de cervessa, de l´alegria de veure néixer dos clubs més el mateix dia i moltes coses més...
Moltes Gràcies de veritat a tots els que han fet possible aquest dia inovidable i que espere´m es repeteixi molts anys més.

3 comentaris:

Pelli ha dit...

I l'escoleta tan de Girona com de Torroella, que van encetar el torneig amb moltes ganes!
I amb camisetes noves!!

Anònim ha dit...

I el debut encara que sigui en partit amistós de tres jugadors, dos de l´escola! En Pablo, en John y l´Srek, espactacular!

Lluís.

Gabriel ha dit...

Moltes gràcies a els Senglars i especialment a al Lluís per l'invitacio per l'equip del Arenys de Munt i gracies tambè al Carles Blasco per l'invitació d'ultima hora per Arbitrar i gracies a tots plegats, per deixar-ma cridar com un supporter i ballar una estona al final del torneig.
Sempre a disposició dels Senglars, moltes gracies per tot.
Genial el disabte!!!!!!!!!

Salutacions de Casero

PD. Si el diumengue era el meu aniversari Carles, pero vaig anar-hi de cel.lebració en qui ja saps tu i no a Riudellots. Gracies per tot.