Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 30 d’agost del 2010

Resum Barraques Torroella 2010

Aquest any la Festa Major de Torroella (barraques) a contra pronòstic han estat lleugerament millor que el 2009.

Això vol dir que Els Senglars un any més ens permetrà començar la temporada correctament (mantenint la contenció de despeses que l'equip sènior ja va iniciar la temporada passada, sobretot en els desplaçaments).

Tot això ha estat possible gràcies a la implicació sobretot dels Senglars Xavi Rosa i Txiki en la seva gestió i coordinació durant tota la setmana i dies previs, i , evidentment agrair a tota la resta de gent que ha ajudat en el muntatge, servei, repostatge, neteja, desmuntar, ... 

En resum vam començar el muntatge el divendres 20 per continuar dissabte, diumenge i dilluns.

El primer dia de barraques (dimarts) tot i ser fluix va ser millor que altres anys (tenint en compte que era entre setmana).

El dimecres fou un xic millor cosa que algun senglar va aprofitar per fer la seva 'festa particular' J.

Dijous la cosa ja va estar més animada, divendres ja estava ple i dissabte a tope!

Com a coses a destacar caldria dir que enguany s'han consumit menys entrepans que altres anys, tot i això s'han servit prop de: 100+130+130+160+200 ~ 720 entrepans FELICITATS a tota la gent que va estar servint i treballant a la planxa. 

De totes maneres suposo que al fer tanta calor convidava a la gent a veure més i de fet s'han consumit més licors que altres anys i s'han consumit fins a 19 barrils de cervesa (espectacular!) FELICITATS a tots/es els que van estar servint a la barra.

Evidentment tot això ha estat possible gràcies a una feina que començava cada dia a les 17:30 h. en el torn de neteja i ordre de la barraca, una feina no agradable però absolutament necessària FELITATS a tota la gent que es va realitzar d'aquesta tasca.

També voldria Felicitar alguns senglars de l'escoleta que van fer la seva aportació/ajuda en diferents torns, van ser de gran ajuda i particularment m'agrada que comenci haver-hi relleu generacional, espero que s'ho passessin bé com la resta.

No hem voldria deixar la gent que ahir diumenge es va sacrificar, per enèssima vegada, per desmuntar la barraca GRÀCIES companys ! .

A destacar la visita, molt desitjada, del Sr Juan Juan que va demostrar que continua tenint ritme de festa !  Així com de la tornada dels recents casats (i dels seus pastissets!)

Agrair als proveïdors de la carn, pa i gel als quals es van adaptar al nostre l'horari facilitant-nos la feina, MOLTES GRÀCIES. El proveïdor de begudes tot i alguns mal entesos va complir un any més.

No hem voldria descuidar la gent de la policia local ni de la brigada de l'ajuntament en la seva feina, que no és poca! i, en especial voldria destacar la figura indiscutible del Sr. Marc Roura el qual té part de la "culpa" que barraques de Torroella funcionin.

 

En fi, Festa Major 2010 superada amb nota! Moltes Gràcies a tothom.

 

Pelli.

10 comentaris:

Pelli ha dit...

"Perdoneu, però algú ho havia de dir" :-)

Anònim ha dit...

molt bé nois, enhorabona a tots. va bé que la gent sàpiga que el seu esforç serveix per una bona causa

Anònim ha dit...

Feliçitats Senglars, només tinc la satisfacció de poder gaudir amb vostres noticies, sento molt no poder seri a la planxa, pero tota la meva energía está amb vosaltres. Visca Els Senglars de Torroella, visca la festa mayor.

Pelli ha dit...

Firmem els comentaris, si us plau.

Anònim ha dit...

Cal destacar la teva feina, Pelli!!!!!

Txiki

Pelli ha dit...

vaaaa !!!! XAARRLLIOO !

Anònim ha dit...

cal destacar moltissim la feina del canvi i dl control d caixa ke anava preparat per si tenia algun ensurt! Gracies pelli!

marti

Anònim ha dit...

Jo també vull felicitar a en Xavi,Txiki i Pelli per la gran organització, donar les gràcies a tots els Senglars que hi han col-laborat i demanar discupes per no venir al meu torn per no trobar-me gaire bé tot i ser convençut finalment per en Komanchi per sortir...

Lluís.

Anònim ha dit...

........... shhhhhh ahhhhhhhhhh
................shhhhhhhhhhh aaaaaahhhhhhhh.

Anònim ha dit...

El del comentari de felicitacions soc yo, Ernesto, desde Argentina.