Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 2 de gener del 2011

CRÒNICA D´UN GRAN DIA DE NADAL

Ni més i menys que 82 persones han celebrat avui el partit-dinar de Nadal dels Rugby Club Senglars. Una jornada divertíssima que ha començat, per suposat, amb un bon partit de rugby que ha aplegat tots els jugadors del club, desde el més gran fins el més petit. Un gran e intens partit que durant una bona estona ha sigut arbitrat pel primer futur àrbitre del Club,el jove Marc Riera.
Després d´un bon partit, un bon dinar... una magnífica amanida, una fantàstica paella i unes increïbles postres han sigut el menú nadalenc, sempre acompanyat de cervessa,vi i un bon cava.
Amb la panxa ben plena ha vingut el millor, els discursos nadalencs per part del nostre entrenador Ian Robson i del nostre Delegat Carles Blasco, oferint un emotiu i emocionant homenatge a les persones que treballen incondicionalement pel Club i recordant les vivències de l´equip.
Les cançons han vingut després, un concurs de nadales entre davanters,tres-quarts,escola i el grup de pares,dones,xicotes i amics ha sigut impresionant, ni el millor concert de la Montserrat Cavallé arriba a la sola de les sabates el que s´ha vist i sobretot escoltat en les grades del Senglar´s rugby Stadium.
I com no, els davanters han guanyat el I Concurs de Nadales del Club amb una espectacular interpretació de " Les dotze van tocant" liderada per el tenor Oriol de la Bisbal.
La festa ha acabat amb un divertit "Flam Volador" on tothom ha pogut demostrar les seves habilitats i punteria.
Moltes Gràcies a tothom per haver vingut i per formar part d´aquesta petita gran familia.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Congratulations to everyone involved for a great day.
IAN

Anònim ha dit...

Bona crònica, bona jornada, bon dinar, bons amics, bon discurs i complements. com va dir en Txiki,
Sóm més que un club.
Quim

Pelli ha dit...

MES QUE UN CLUB, SOM SENGLARS!!
Gràcies a tothom per a participar en aquesta magnífica jornada.
Esperem que la podem tornar a repetir , i com no anar augmentant aquesta família, on tothom hi és benvingut!
Salut!