Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 20 de novembre del 2011

TORROELLA-5 GEiEG 16

Partidàs de gran intensitat el que s´ha viscut avui a Torroella en el derbi gironí que enfrontava un dels equips revelació de la temporada, el Torroella, i el GEiEG, actual campió de la primera divisió catalana i que segueix per el mateix camí aquest any.
Els Senglars a part de tenir moltíssims problemes en la mele a la primera part i també en touche durant tot el partit, han comès masses cops de càstig que el GEiEG a aprofitat molt bé per agafar avantantge en el marcador.
El de Girona que només han pogut fer un assaig en tot el partit han marxat al descans amb un 0-16 en el marcador.
Tot i les ganes dels senglars per remuntar el partit i amb més cor que cap, només s´ha pogut marcar una vegada també que deixava el definitiu 5-16.
Extraordinari l´ambient a les grades de Torroella, amb més de 300 persones que no han parat d´animar l´equip de principi a fi.

Lo millor:

-Que tant el GEiEG com els Senglars juguen molt millor que abans i el nivell de rugbi gironí ha pujat de nivell.
-L´Ambient al Senglar´s stadium, fantàstic.
-Que també guanyem en els tercers temps, com casi sempre, al nivell de qui som i el que volem ser. Gran mèrit de tots els jugadors i l´àrea social.

Lo pitjor:

-No haver pogut oferir la victòria a l´ afició que tant i tant a animat, s´ho mereixien.
-La lesió d´en Fuji, esperem es quedi en un trencament muscular, molts ànims per ell.