Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 18 de desembre del 2011

QUÍMICS 35 - SENGLARS 17

Últim partit abans de les festes de Nadal on els Senglars no han sabut treure res positiu del camp de la Teixonera, 35-17. Els Senglars apareixien al camp del Químics amb 25 pilotes de rugby per col-laborar amb la solidaria iniciativa dels Barcelonins en un dels dies més freds d´aquesta temporada. Els de Torroella avui tenien que guanyar si volien seguir lluitant per estar entre els tres primers classificats a final de temporada, no ha estat així, una llàstima.
Partit estrany, els dos equips sortien adormits al camp i s´hi afegia l´interrupció del matx durant una bona estona per l´entrada de l´ambulància conseqüència d´una lesió del primer centre químic, desde aquí esperem que en Borja es trobi molt millor.
Els Senglars sense adornar-se´n es posaven 0-12 en el marcador en una gran jugada del pilier Ramón i d´una pilota robada a propi camp senglar amb sprint de més de 50 metres del centre Xavi Rosa.
Però tot això ha sigut com un espècie de miratge...el desordre, el caos i el jugar només a ratxes ha sigut la tònica del partit i el químics ho ha aprofitat remuntant el partit d´una manera clara.

Lo millor d´avui:

- Hem ajudat una mica a l´iniciativa química " Per nadal regala rugby ", esperem molts nens amb problemes coneguin el rugby, segur que aquest esport els ajuda a integrar-se i els ensenya a tirar endavant.

Lo pitjor:

- La lesió del 3/4 químic i que molts dels que coneixiem el Pilier Químic Xusep avui l´hem trobat a faltar.
-Que l´equip és capaç de lo millor i de lo pitjor, hem perdut un partit que teniem mig guanyat.
-Seguim fatal en touche i mele.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolguts Senglars,

Voldría doonar-vos les gràcies de part de tot el Quimic Equip de Rugby per la vostra participació en la jornada solidaria "Aquest Nadal Regala Rugby", amb 25! pilotes solidaries. Es per nosaltres un orgull que vingueu a Teixonera no sols a jugar, sinó també a ajudar-nos. De nou es demostra que la relació entre tots dos clubs supera la normalitat! Que sapigueu que vem recollir unes 200 pilotes i que la regidora del districte d'Horta-Guinardó va quedar molt contenta de la jornada i de ben segur això ens ajudarà en el futur.

Aprofito per dir-vos que el Borja està be, gràcies per tot el vostre interès. Us deixo el link del fòrum on ell mateix ho explica: http://www.quimicrugby.com/foro-rugby-barcelona/16-seniors/4498-lesio.html

Una forta abraçada a tots i bon nadal!

Carlos Palacin
President del QER

Anònim ha dit...

Gràcies Carlos, molt de gust de col-laborar en una acció com aquesta.Ens alegrem molt que en Borja ja estigui bé!
Que passeu unes bones festes i us esperem a Torroella en l´últim partit de lliga.

Lluís.