Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 7 de gener del 2012

CASTELLDEFELS 10 - SENGLARS 22

Els senglars han aconseguit una victòria important en un camp sempre difícil, el del Castelldefels.
En una primera part molt bona els de Torroella han deixat pràcticament el partit sentenciat deixant el resultat 0-22.
Els Senglars però no acaben de trobar l´equilibri en la segona part, els nervis i el desordre s´ha tornat a fer present una vegada més en l´equip. La defensa senglar, per sort, avui impacable durant tot el partit i només cometent algun error puntual, no ha deixat que el Castelldefels s´acostés massa en el marcador.

Lo millor d´avui:

- La primera part, rugby de nivell per part dels dos equips.
-Grans placatges per part de tots els senglars que han pogut parar jugadors contraris de gran potència.
-S´ha notat les ganes fer les coses millor,molt important.
-La recuperació de jugadors importants que s´ha notat en l´equip de forma molt positiva.
-Fantàstica relació entre els dos clubs, increïble i divertit tercer temps per part del CRUC.
Lo pitjor d´avui:

-El desordre i nerviossisme de la segona part, de totes maneres, els jugadors de refresc no en tenen la culpa.
-En Martí ha sortit del camp lesionat, esperem no sigui res important.
-No haver pogut aconseguir el punt de bonus ofensiu.