Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 1 de gener del 2012

GRAN ÈXIT EN LA CURSA DELS NASSOS



Fantàstic ambient en la primera cursa dels nassos de Torroella on una vintena de jugadors senglars, grans i petits, van participar-hi amb molta il-lusió. Les camisetes arlaquinades vermelles i granates dels senglars es van deixar veure entre els cap a dos-cents corredors que van participar en aquesta cursa popular per despedir l´any 2011.
A més, els jugadors juvenils dels senglars, Halim i Didac, van quedar en una increïble tercera posició deixant el "pavelló ben alt",  per una petita confusió d´organització però es van quedar sense medalla.
D´aquesta manera, el Club acaba amb les seves activitats nadalenques, partit senglars babies-senglars sèniors, la cursa dels nassos o el sopar de nadal, n´han sigut les principals.

* En la foto falta en París, Jordi Casas i  en Dani Gifre i la seva mare que també van participar en aquesta "aventura" que segur l´any vinent tornarem a repatir.


6 comentaris:

elrugbyelite ha dit...

en hora buena senglars y feliz año nuevo!!!
Facu

Anònim ha dit...

feia molt de goig veure tan seglar suelto corriguent pel poble!
bep

Anònim ha dit...

osties nanos, realment cada cop mes estic arrivant a un nivell de orgull altísim, som mes que un club segur, som el poble, som Torroella, aquesta identificació del equip amb el poble y la gent es algo que emociona, una abraçada gran germans. Visca Els Senglars. Ernesto

Anònim ha dit...

Va ser molt divertit, m´ho vaig passar pipa amb els senglars correns pels carrers de Torroella.

Lluís.

Anònim ha dit...

Si, sobre tot els que li varem agafar gust i van fer una volteta de mes.

Felicitats a tots, totes, tothommmmm.

C,Blasco

Anònim ha dit...

hhahahha aixo de agafarli gust nose els altres pero yo en aqells moments matava el senior aquell,
pero si ens ho vam pasar molt bé .

Halim