Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 14 de maig del 2012

FESTA DE FINAL DE TEMPORADA



Tot i que encara falta la Copa Girona/rugbyrock el Dissabte 26 de Maig, els Senglars van celebrar la festa de final de temporada aquest Diumenge DIA 13 en un gran dia de rugby i germanor.
Al dematí, una bona de colla de jugadors de totes les edats, pares i amics van participar en els tallers de rugby amb el posteriors partits de rugby touch. Fantàstic veure pares, mares i amics jugant i disfrutant del rugby amb els jugadors del club. En acabat, com no, una cerveseta en el Bar dels Senglars per comentar com havia anat tot i la gent es desplaçava al Restaurant Camping el Molino per celebrar el dinar.
A l´hora del cafè, el President del Club Carles Blasco, feia un emotiu discurs fent un balanç de la temporada i donant les gràcies a tots els components i empreses que fan que aquest Club segueixi endavant. El capità del grup intermig dels Senglars Mark Riera, també va tenir unes paraules emotives pel que ha sigut el seu entrenador fins ara, l´Òscar Vila que descansarà la próxima temporada.
Després dels discursos, obsequis i regals venia l´espectacular cursa de cucs i kareoke que van posar la toc festiu i divertit a un GRAN dia de festa final de temporada.

GRÀCIES A TOTHOM I FORÇA SENGLARS!!!