Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 27 de maig del 2012

VIII RUGBYROCK-COPA GIRONA

Èxit en el VIII RUGBYROCK d´aquest Dissabte a Torroella, dia complert de rugby i fantàstic ambient.
El primer torn va ser per la Trobada de Rugby Touch, alumnes de primària de Torroella i rodalies van disfrutar de la pilota ovalada a mà de l´Ona Soler, bona feina de la responsable de promoció escolar del club.
Després eren el Infantils i Cadets que es calçàven les botes per sortir al camp, els primers van jugar contra el F.C Barcelona i els cadets van fer un partit Girona capital contra Senglars,Olot i Banyoles. Vam poder comprovar que hi ha nivell i que aquests nanos seran grans jugadors en poc temps.
I per acabar la jornada, la I COPA GIRONA, els 4 equips de la provincia, GEIEG,Senglars,Olot i Banyoles es disputàven la Barretina ( trofeu al guanyador ). No hi va haver sorpreses i el GEiEG en va quedar campió en un últim partit molt disputat contra els Senglars. Tot això sempre amb la música del DJ Palma que ens va acompanyar durant tot el dia. En el Tercer Temps, el nostre President Carles Blasco felicitava al GEiEG per la Copa Girona i per el recent ascens a Primera Nacional i també agraïa l´ajuda d´en Víctor i en Romero pel què fa a l´apartat dels arbitratges, també van tenir una merescuda barretina per la seva col-laboració. I el millor de tot, la sintonia i el bon rotllo que hi ha entre el quatre equips de girona que van enfortint la seva relació i que treballen conjuntament perquè el rugby a Girona sigui cada dia millor.També agraïr als extres que van ajudar a en Bill en el Bar: Elsa,Jordi i Mònica.
I per acabar, gran festa post-torneig on els més valents van anar a la Sala, Rancho i Mariscal fins que va sortir el sol...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies de nou, va ser i serà un gran èxit. L'ambient de jugar entre els equips veïns va ser molt guapo!

Batman

Anònim ha dit...

Jo encara estic fet pols...sense anar ni Ranxo ni Mariscal....ela anys.

C.Blasco

Anònim ha dit...

Gràcies a tots per la vostre participació i per el bon parper de tots els equips al camp i fora.


C.Blasco

Pablo Le Barz ha dit...

La resistencia!!

merci a tothom, merci per col·laborar, participar, assistir i fer que sigui un gran dia!!

Support ha dit...

En el nombre del comité de árbitres y en el mío propio (seguro que en el de Víctor Palenque también),muchas gracias por el comportamiengo, el juego y las facilidades prestadas.
Seguro que otros años volveremos(si nos llaman, claro).
Un abrazo
Eduardo Romero

Anònim ha dit...

Magnific ambient i millor companyia, molt bona festa del rugbi!!!!
Gràcies!
Sisu.