Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 15 d’agost del 2012

Festa major de Torroella: proposta de treball de camp conjunt

La història de l'evolució humana està feta de conjectures, de teories, d'experiments, de demostracions. Sovint des de l'imaginari popular, es fan afirmacions que, amb una certa manca de rigor, poden generar moltes discussions. Per exemple: al pot petit, realment -sempre- hi ha la bona confitura? O, quants més serem, de veritat que riurem més? Doncs bé, com ja sabeu, els Senglars porten uns mesos fora del ritme trepidant de la temporada, de manera que les neurones els treballen a més velocitat, així que pel cap de setmana del 24-27 d'Agost (ambdós inclosos), ens proposen analitzar una d'aquestes afirmacions tan arriscades.

I és que, diu la veu popular que, a "poble petit, festa grossa"... Què? Què us sembla? Torroella és gran? O és petit? Quant de gran, o de petit? I la seva festa, és veritablement grossa? Quant, de grossa? Quina és, en qualsevol cas, la proporció correcta? És -per tant- l'afirmació, certa, o falsa?

Vine a la barraca dels Senglars a dir la teva. T'hi esperem!

P.D. No cal portar bata blanca d'investigador científic. Amb ganes de passar-s'ho bé n'hi haurà prou...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

a tarragona son tots tan freaks?

Anònim ha dit...

Crec que aquest pensament tant profunt ha estat causa per falta de tramuntana... o poder no? o degut a les altes temperatures d'aquests dies?... o poder... qui ho sap...

Ramonet ha dit...

Poble petit.... Festa Grossa.....
D'on ho heu tret això!!
Us ho heu fet a mida.... eh!!!
Vaia tel.la els de Torroela....
Veniu a la Bisbal i sabreu el que són festes grosses!!
Tot lo més gros que teniu ho heu copiat de la Bisbal!!!
I el més gros que teniu vosaltres també ve a la Bisbal de Festa!!! o sigui en Bolli!!