Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 23 de setembre del 2012

Amistós contra el Sant Cugat: 5-77, la crònica.

Un dia ennuvolat, sense pluja, però que ha acabat sent assoleiat a Torroella. Aquest podria ser el resum del que han viscut avui els Senglars: dia ennuvolat per la falta de joc, de placatge, i de físic; sense pluja perquè del resultat no se'n pot treure quasi ni una gota (5-77); però assolellat, perquè tot i la pallissa, l'equip s'ha esforçat i ha donat la cara, a estones ha jugat prou bé, ha aguantat la segona part amb més de dignitat que la primera, i finalment assoleiat perquè la jornada ha acabat feliç i tranquila a can Pèsol, amb un bon dinar, la bona companyia de la gent del rugby i un bon bany a la piscina.

En quant al joc, s'ha fet molt visible la diferència de nivell que existeix entre els dos equips. Els de Sant Cugat ténen un físic poderós, moltíssima qualitat en els tres quarts, molta força de davantera, i molta més contundència en els placatges. Els Senglars només han pogut desplegar el seu joc en comptades ocasions. En Gordo quasi fa marca després de seguir un xut d'un Lluís accidentalment de 10, en Ramón també quasi en fa una en una jugada de pura força senglar, i finalment també en Ramón n'ha acabat fent una, la única dels Senglars, després de molta estona apretant per davantera sobre tot un Divisió d'Honor B. Però eren jugades aïllades i el domini absolut se l'han endut ells. Els de Sant Cugat trencaven per tres quarts una i altra vegada, i la nostra davantera patia molt amb els mòls llargs i potentíssims que desenvolupaven.

La derrota contundent no és més que un seriós avís pel que ens espera aquest any. No val a badar, s'ha de continuar treballant fortíssim en tots els entrenaments, i cal deixar-se la pell a cada jugada. Només així podrem fer un bon paper aquesta temporada.

Endavant senglars!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Personalment penso que és el millor equip que ha passat pel camp dels Senglars.
Esperem que els hi vagi molt bé aquesta temporada.
Demà a entrenar a tope.

Txiki

Anònim ha dit...

Bona nit i fins demà.
Simón