Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 28 de novembre del 2012

Els Senglars amb el Gran Recapte

Des del Rugby Club Senglars volem donar el nostre suport i posar el nostre granet de sorra a una gran iniciativa com és "El gran recapte". Per aquest motiu, aquest diumenge, i de manera extraordinària, cobrarem entrada per assistir al nostre partit contra el Gòtics.

Però l’entrada no serà el típic paperet que quan hem entrat al camp es llença a la paperera, sinó que serà: una bossa de llegums secs, una ampolla d’oli, un bric de llet o una llauna de conserva de peix. Després d’accedir al camp, aquesta entrada simbòlica en forma d'aliment per la donació, es dipositarà en un cistell, que posteriorment serà entregat al banc dels aliments.

Podeu comprar la simbòlica entrada de manera anticipada a qualsevol dels supermercats o botigues del nostre municipi, agafar-la del vostre armari, o del rebost, o si ho preferiu, també el dia de partit, al bar del camp municipal d’esports.

Si no veniu al camp i voleu fer un donatiu al banc dels aliments o simplement informar-vos ho podeu fer en aquest enllaç.

Moltes gràcies