Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 30 de desembre del 2012

Carta del President: "2013 Tots junts"

 
Ja s’acaba l’any 2012 i comença el 13. Això simplement vol dir que el temps no para i que hem de seguir treballant tots junts per tal que el club encara es faci més gran, i millor.
Tots junts, els jugadors sèniors, entrenant i seguint les directrius dels tècnics, perquè encara que aquest començament de temporada no ha estat tot el positiu que voldriem, només amb entrenament, esforç, disciplina i compromís fareu que el partit que encara falta de la primera volta, i tota la segona, siguin més positius en quant a resultats.
Tots junts, els jugadors cadets i infantils, que jugant conjuntament amb altres companys d’equips gironins, però amb fitxa Senglar, es preparen per poder formar en poc temps part de la plantilla de l’equip sènior.
Tots junts, els jugadors de l’escola de rugby, perquè segueixin treballant i que aquest gruix de jugadors sigui el primer en competir oficialment en una categoria de formació com a C.R. Els Senglars.
Tots junts, els pares i mares, àvies, avis, tiets, tietes, germanes, germans, que doneu el vostre suport i ajuda i que, sense aquest, els jugadors no podrien fer la seva tasca.
Tots junts: el que és un dels pilars més forts del club, i d'això ens adonem quan anem a jugar lluny del Senglar Stadium i no us trobem a la grada. Els SENGLARS SUPPORTERS, sóu de llarg la millor afició de tots el clubs contra els que ens enfrontem. La millor i la més quantiosa. Cap altre camp omple les seves grades com ho feu vosaltres. Moltes gràcies. I sapigueu que el vostre alè es nota dins del camp.
Així vull dir-li al 2013 que sàpiga que anem a pels nostres objectius TOTS JUNTS.
Feliç 2013

1,2,3, SENGLARS, SENGLARS, SENGLARS!!!





Carles Blasco,
President del C.R. Senglars 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que junts arribarem lluny Presi! Ens veiem aviat tots, que passeu unes bones festes!

Lluís

Anònim ha dit...

Totalment d'acord.
Feliç any nou 2013 a tothom.
Simón

Carles Perez ha dit...

Amb resaca i d'acord amb el president
God save the president¡¡¡¡