Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 27 de gener del 2013

CEU - Senglars

Sol dèbil i núvols baixos sobre una fred intensa a la Diagonal de Barcelona. Amb només 17 jugadors convocats, els Senglars patien la tristament habitual descol·locació de posicions i jugadors. Tot i l'ànim per donar la sorpresa davant d'un dels millors equips d'aquesta lliga, el resultat no deixaria dubtes de qui havia jugat millor: 51 a 7 pels de la capital.

La absoluta superioritat rival en possessió de pilota i la seva contínua presència en el nostre camp, convertiria ben aviat el partit en un autèntic entrenament de defensa. Els de Torroella només feien que aturar, aturar i aturar cops del rival. En aquesta duríssima tasca de limitar-se a resistir, no només destacaven en Tian, en Pelli i l'Uri, amb espectaculars placatges aixecant els jugadors rivals. Els davanters no donaven cap ruck ni cap maul per perdut i forçaven als del CEU a provar-ho gairebé sempre amb els tres quarts. I en l'espai obert, també els nostres acabarien pujant un esglaó en qualitat, aconseguint en la segona part una substancial millora en la línia de pressió defensiva.

En la segona part, l'equip marcava el seu únic try, que en Chris transformava de manera excel·lent. A partir d'aquell moment, el conjunt senglar semblava inflar-se d'orgull i heroicitat, i com si el resultat fos d'empat, aconseguia fer vibrar el públic assistent -majoritàriament senglar- jugant a una intensitat i amb una actitud poques vegades vista durant aquesta temporada.

L'speech final d'en Txiqui era emotiu. S'havia perdut de molt, però inclús amb el contundent marcador en contra, l'exemplar actitud senglar havia fet renéixer els temps de glòria, i enorgullia públic, jugadors i cos tècnic. Els equips també es forgen en l'adversitat i més enllà del resultat, el que compta és la passió amb què fem les coses.

La jornada passarà també a la història per la cel·lebració de dues molt bones notícies. Dos homes rebien bateig aquest dissabte. Al camp, en Ferran -amb una molt bona actuació- s'estrenava en partit oficial. I a l'autobús -sembla ser que amb no tanta fortuna- l'Àlex es deixava seduïr pels rituals iniciàtics del col·lectiu senglar. Felicitats a tots dos!

L'equip descansa dues setmanes. El pròxim partit serà diumenge 17 de Febrer, a casa, contra l'Hospitalet. És un partit ideal per donar un cop de puny damunt de la taula. Curem les ferides, aprenem dels errors i treballem fort per continuar creixent. Vinga, senglars!!!

Un, dos, tres, senglars, senglars, senglars!!!