Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 3 de març del 2013

Cròniqueta Senglar - Banyoles 03/03/2013

Bones a tots i totes, com que avui hi ha hagut moltes baixes a l’expedició de l’escoleta Senglar cap a terres Banyolines, us faré cinc cèntims del que ha estat la jornada. 

Ambient soleiat molt agradable que feia preveure una bona jornada després de dos dies de pluja i fred. Els valents senglars que es presentaven a Banyoles eren pràcticament tots del sub-8, tret de’n Martí que ha jugat barrejat amb els del GEiEG. 

Primer han començat aquests un partit de tres temps de 15 minuts contra el Sant Boi. A l’altura de sempre ha estat el nostre representant tot i que una mica apagat, com la majoria del GEiEG, que han fet un partit amb poca intensitat i amb desordre. Molt a millorar doncs els d’aquesta categoria.

Les coses han anat diferent amb els nostres sub-8. Aquests nens van a més, i avui han demostrat unes ganes i un coratge que anima molt de cares al seu futur senglar. L’Àlex i en París, en la seva línia, demostrant que ja fa més temps que toquen l’ovalada i temporitzant bé les seves accions, sense fer fores de joc, ni jugar des de terra, i sempre tirant endavant i escoltant les indicacions.

En Guillem, que s’està convertint en un as dels placatges ha jugat a molt bon nivell. En Dídac es comença a creure del que és capaç i amb la seva força ja ha fet alguna jugada endavant molt interessant. En Pere ha estrenat el seu compte personal i ha fet una bona marca, i també millora en el seu joc. En Gerard ens ha ensenyat com sap apretar al grup i ha fet tres placatges de mèrit, i per últim ha debutat en Lluc amb quatre anys i dos entrenos, que tot i no saber gaire si anava cap a un costat a altre, no s’ha arronsat i ha fet un placatge espectacular a un nen tres vegades més gran que ell.

Enhorabona doncs a tots els nens i felicitats als pares i  mares. 

Aquí podeu mirar les fotos del partit.http://goo.gl/S3Iap

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina enveja aquests nanos poder començar de tan petits!!
Puder costara una mica pero a veure si podem aguantar per coincidir amb ells al camp!!!

Xavi