Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 15 d’abril del 2013

Crònica Barça - Senglars 17/03/2013

Potser per l'exit de la convocatòria de públic del partit de la setmana passada, per la satisfacció d'acabar la temporada sabent que l'any següent els Senglars tornaran a estar a Primera, o per la imminència de la festassa final de temporada de l'equip, l'ambient de l'expedició a Barcelona no semblava augurar cap mena de resultat advers.

En canvi l'arenga al vestuari era inspiradora, farcida de frases célebres. El Barça, superior als Senglars i amb força jugadors de l'equip de Divisió d'Honor, acabaria mereixent la victòria, però la seriositat senglar al camp no va defallir en cap minut, i tot i perdre, es va aconseguir una marca, i es va impedir que el rival creiés que el partit era un tràmit senzill.

L'aspecte més positiu del partit va ser l'evolució en el joc senglar. El catàleg d'opcions d'atac s'ha anat ampliant aquesta temporada des de la predominància del joc de davantera clàssic fins a una creixent tendència al joc obert i continu, i ahir en vam tenir bones mostres. Els jugadors placats disposaven de recolzaments profunds i cedien la pilota oferint sèries dinàmiques que ens fan pensar que, si l'any que ve continuen els entrenaments en aquesta línia, l'equip haurà guanyat en riquesa, i per tant en competitivitat.

A partir de què l'àrbitre va xiular el final del partit, els honorables senyors d'aquest inoblidable equip de rugbi protagonitzaven una progressiva mutació cap a una versió més visceral de l'ésser humà, i després de passar pel tercer temps, el viatge en autobus, la ruta de bars, el canvi de ritme a la Sala, i l'sprint final a la Bisbal d'Empordà, es signava amb excel·lència una nova pàgina en els anals de la història del club, aquest cop, en la secció de festes per emmarcar.

Felicitem a tota la comunitat senglar -jugadors, afició, col·laboradors- per la temporada realitzada: per la comunió, l'esforç conjunt realitzat, la capacitat de superació de les situacions difícils i de disfrutar dels moments dolços, però sobretot, per la qualitat humana dels seus integrants. Llarga vida als Senglars de Torroella de Montgrí!

Un, dos, tres, senglars senglars senglars!!!

P.D. Degut a problemes estructurals greus -però transitoris- la redacció senglar comunica que la producció del reportatge sobre la festa haurà d'esperar encara uns dies. Podeu anar fent boca amb el Misto Shake ;)