Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 29 d’abril del 2013

Gira Gloucester 2013 - The chronicle

Els Senglars han disfrutat de la seva setena gira del club a Gloucester, Anglaterra. No està gens malament per un club tant jove que els seus jugadors hagin tingut l´oportunitat de disfrutar de rugby a llocs com Bristol-Cardiff, Pontevedra, Alguer, País Basc, Bremen, Granada i aquest any Gloucester, sense endescuidar-nos del viatge extra a Toulouse per veure els AllBlacks en el Mundial de França....els anys passen i alguns jugadors van acumulant tours i grans experiències. Aquesta temporada que millor que visitar la petita ciutat del que ha sigut el nostre apertura titular durant les tres últimes temporades i que ha donat qualitat i exotísme a un equip humil com el senglars, un equip que ha aconseguit amb enginy,imaginació i esforç que en Chris Matthews estigués tres temporades entre nosaltres...quasi res.
Una pena que degut a la maleïda crisi i altres problemes només 16 efectius poguéssin desplaçar-se a Gloucester, segur l´any próxim en serem més.
I quina satisfacció quan en Simón, el crack organitzador de la gires senglars, ens compra el bitllet amb “priority” i els senglars passen a davant de tothom tant anant com tornant mentres els passatgers ens miren amb cara de qui collons són aquest espavilats. S´enlairava l´avió que ens portaria a Bristol per després dirigir-nos en bus cap a Gloucester, un avió que es quedava sense cerveses després de que el “carritu” de les hosteses, en la zona senglar, no es pogués moure ni mig metre en les dues hores que duraria el vol.
Després d´una nit mogudeta arriba el dia més important, el dissabte, on ens espera rugby i cervesa bàsicament, no necessitem gaire res més.
Només arribar ens adonem que la familia d´en Chris és una institució en el Club de rugby Hucclecote, el carrer del camp porta el nom del seu pare i la seva mare és la responsable de la casa social de club.
Després de córrer una mica, disfrutar jugant contra els amics d´en Crhis, cremar els English Breakfasts i gaudir d´un bon tercer temps ens espera el gran partit: GLOUCESTER-SARACENS de la Aviva Premiership. Veure rugby d´alt nivell a un camp magnífic amb una pinta de cervesa fresca a la mà i bona companyia no té preu.
Si el divendres nit va ser mogudet el dissabte encara ho va ser més... fins i tot amb pinzellades de màgia pel mig.
Les gires senglars sempre tenen un “toc” cultural, l´any passat va ser l´Alambra de Granada, aquest any la Catedral de Gloucester, sencillament espectacular i famosa per haver-s´hi rodat escenes del conegut Harry Potter.
L´Endemà, en el mateix estadi, es jugàven les finals de la regió de Gloucester, tres partits més....rugby per un tubo!
Curiosament, dos clubs arribàven a les tres finals, el Coney Hill i els Old Centralians ens feien disfrutar de més pilota ovalada fins l´últim minut.
L´Autocar ens esperava a la porta del emblemàtic Kingsholm Stadium per portar-nos a l´Aeroport i despedir-nos d´una altre inovidable gira senglar.














3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina embeja que em feu!! Espero que hagi anat tot bé.... jejeje i que hagiu deixat el pavelló ben alt. SENGLARS SENGLARS SENGLARS!!!!

Anònim ha dit...

Gibbins, que no he firmat!!

Anònim ha dit...

Fotos, fotos,fotos, para els senglars que estamos en el extranjero. ernesto