Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 27 de maig del 2013

Crònica 8è Rugby Rock - Copa Girona


Un nou èxit del 8è RUGBYROCK-COPA GIRONA. Malgrat la pluja constant caiguda durant tot el dia, va ser una altre gran jornada de rugby a Torroella. Al matí era l´hora dels més joves, que van passar-s'ho d'allò més bé jugant contra l'Hospitalet i el Castelldefels. Des d'aquí, els volem agrair que es desplacessin fins a Torroella en dates complicades, i que participéssin en el nostre torneig anual: el RUGBYROCK-COPA GIRONA.
Aquest 8è RUGBYROCK-COPA GIRONA va tenir com a protagonista un nou equip a la provincia, el Club de Rugbi Ripollès, que va demostrar bones maneres jugant contra el sub-18 del GEiEG. Es troben en el seus inicis i, si tot va bé, ja disputaran lliga oficial a tercera la temporada vinent. És el cinquè club de rugby a Girona, per tant és una gran notícia per tots.
A la tarda, la barretina brodada estava en joc: GEiEG, Garrotxa, Banyoles i Senglars van lluitar per endur-se la II Copa de Girona. Curiosament, cada club ha jugat aquesta temporada en una categoria diferent. El GEiEG, a Primera nacional; els Senglars, a Primera Catalana; la Garrotxa, a segona i el Banyoles, a Tercera. 
Per la banda senglar, veure que a la banqueta hi havia una quinzena de jugadors preparats per jugar, alguns per debutar, va ser, simplement, fantàstic.
Un altre gran motiu de satifacció va ser constatar el progrés dels quatre equips, de la igualtat entre ells i que el nivell del rugby a Girona ha millorat molt respecte anys anteriors. El GEiEG tornaria a ser campió de la Copa Girona per segon any consecutiu, en l´últim moment, en un gran partit contra el Senglars (24-26).
Comprovar la gran relació entre clubs que comparteixen categories inferiors, jugar contra amics, i adonar-se que el rugby a girona comença a ser una gran familia que lluita pel mateix, ens fa sentir a tots molt orgullosos.
Per últim, voldríem agrair als àrbitres, per venir fins a Torroella, i especialment, als jugadors i amics que col·laboren amb el seu esforç per tirar endavant el torneig.