Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 21 de maig del 2013

Senglars amb química

El passat dissabte dia 18 els Senglars vam rebre una invitació per jugar un partit amistós amb l'equip B dels Químics. El partit es va celebrar just abans del partit RC Químics - ARPN que atorgava l'ascens de categoria.
L'invitació la vam rebre pocs dies abans degut a que als nostres companys de Barcelona els havia fallat un altre equip.
Tot i així fins a Barcelona es van desplaçar un total de 7 senglars. Per acabar de completar un equip van oferir-se voluntaris uns quants jugadors del Químic B. L'equip local com bon amfitrió ens va facilitar un grapat de camisetes blaves de la  seva segona equipació.

El partit va ser un partit distret, on es va poder comprovar que el Químics disposava de un ampli grup per el seu segon equip. 
El transcurs del partit va ser travat, amb molts d'avants i poca continuïtat. De part dels jugadors senglars destacaven en especial l'Oscar jugant de centre que placava tot el que se l'hi acostava. Les ganes de jugar d'en Mouniain també es van notar al camp, amb jugades de penetració contundents i encertant tots els xuts a pals del partit. A la davantera també destacar la feina d'en Ferran dirigint les touches i tancant la melee.

El partit acaba caient cap al costat de l'equip mixt que vestia de color blau.

Després de la dutxa vam poder gaudir del partit per l'ascens de categoria. En un camp ple d'aficionats dels dos equips.
El partit va acabar donant la victòria a l'equip visitant, l'ARPN en un disputat partit.
Felicitats per l'ascens als de Poble Nou.

Resumint, gran jornada de rugby. 
Moltes gràcies al Químics per la invitació i per ser uns grans amfitrions  desitjar-vos molta sort per la temporada pròxima.