Patrocinador oficial Sènior

dijous, 8 d’agost del 2013

Els Senglars al Càmping Las Dunas

Dins el marc de la Gira de la Pau del Rugby Club Senglars, els seus jugadors es desplacen divendres dia 9 d'abril a Sant Pere de Pescador - Alt Empordà. Els Senglars continuen la seva gira estiuenca "de la Pau" com altres grans clubs catalans, per la Costa Brava. Desprès de 4 entrenaments realitzats a la Platja de l'Estartit ara toca enfrontar-se en un partit amistós amb un equip de caire professional i internacional a les instal·lacions del Càmping Las Dunas, patrocinador del club torroellenc.
Càmping Las Dunas organitza esdeveniments de rugbi amb jugadors de la Santboiana i altres jugadors d'alt nivell on no pot faltar el seu equip patrocinat.
L'expedició sortirà des del mític Pàrquing de Sorra a les 18.30h., on els aficionats dels Senglars esperaran els seus ídols per acomiadar-se abans de marxar en direcció Saint Peter Fisherman. Un cop arribi l'expedició senglar es començarà l'esdeveniment "de la Pau" a partir de les 19.30h. amb porta oberta a premsa i aficionats.
L'esdeveniment s'acabarà amb uns compromisos publicitaris d'alguns jugadors estrella, com Carles Pérez i tot seguit es passarà al 3r temps com a cloenda d'aquesta trobada entre rugbiers de la Costa Brava i rodalies.

Jugadors, apuntin la seva disponibilitat!



4 comentaris:

Lluís ha dit...

misto ok i amb moltes ganes

Anònim ha dit...

Pelli
Lluís
OScar
Gil
Domenec
Tímid
Rufí
Ward

Disponible

Anònim ha dit...

Suposo que és el 9 d´Agost!!
Vindré amb un pilar anglés que treballa de chef a l´Omalleys.

Lluís

Anònim ha dit...

no puc :( joe.