Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 28 d’agost del 2013

Els Senglars es despedeixen de la Festa Major de Torroella de Montgrí 2013!

Ja som dia 28 d'agost i donem la festa major per superada. Podem dir que les 2 activitats han estat un èxit i això només ha estat possible gràcies a la implicació dels nostres jugadors, parelles, pares i aficionats. Per tant volem aprofitar per donar-vos moltes gràcies per haver ajudat a realitzar el Sopar Popular al divendres i La Barraca Senlgars des del divendres fins dimarts.

El Sopar Popular semblava "Misión Imposible" amb 650 assistents, però no hi ha cap repta que un Senglar no pugui superar. La gran implicació dels jugadors i amics del GEIEG, una bona planificació per part del Capità Lluís i el lideratge del omnipresent President Carles van fer que el servei era més fàcil que fer la migdiada. Els cuiners d'Argelaguer van fer la carn de manera molt artesana, a foc lent de llenya i amb receptes de la iaia, cosa que va donar el gust idoni a la carn. La bona logística de la beguda, els trucs amagats per refregir cada beguda a la seva temperatura i la gran simpatia dels cambrers van fer que molts assistents van voler felicitar-nos pel bon sopar i l'excel·lent servei rebut.


Però desprès del Sopar Popular tot just començava la Festa Major amb La Barraca Senglars a punt i preparat per donar guerra 5 dies seguits. Cal destacar la gran feina feta dels organitzadors de La Barraca Senlgars, talona Alex Sevilla i segona línia Domènec d'Ullà. Els 2 van carregar totes les responsabilitats a l'esquena i va fer que el funcionament d'aquesta barraca va ser més que impecable, tot i el mal temps.
Els sopars a La Barraca Senglars es van convertir en un referent a la Festa Major gràcies al nostre porquet i els postres artesans de l'Anna. Al nostre restaurant es podia degustar un ventall de mousse de maduixa, mousse de xocolata i mousse de formatge amb melmelada de gerds.

La Terrassa del Restaurant Senglar va tenir un boom durant el diumenge i dilluns, dia de Sant Genís i Patró de Torroella de Montgrí. Moltes vegades no teniem suficients llocs per seure tots els afamats de la nostra cuina artesana. Tot i així es va poder satisfer totes les boques, amb més o menys rapidesa. Donem les gràcies a Carnisseria Seli i la Moussera Anna per les seves productes de qualitat!


Un cop haver sopat i fet la sobretaula en aquest ambient càlid, es traslladava l'ambient a la barra de La Barraca Senglar on es podia gaudir de xauxa i xerinola fins que el sol ens fes fora.A part del ampli gamma de licors i combinats podem destacar els nostres Mojitos Cacique. Han arribat veus de que feiem el millor mojito de barraques....Això de la qualitat és el nostre segell :) Divendres i dissabte varem tenir la presència del Algo Mas Duro, qui van animar els ballables fins la matinada. Desprès de 2 dies de xow varem afluixar una mica el ritme per conservar la salut dels nostres senglars. Bé, no crec que es necessiten més excuses per assistir a totes les activitats dels Senglars. Esperem veure-vos a tots i totes el dia 13 d'Octubre pel primer partit de la lliga al Camp Municipal de Torroella de Montgrí contra el Barça B.