Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 12 d’agost del 2013

Éxitosa trobada de rugbi internacional a Càmping Las Dunas

Tal i com havíem anunciat setmana passada, aquest divendres passava la Gira de la Pau dels Senglars per Sant Pere Pescador, Saint Peter's Fisherman, pels habitants del Càmping Las Dunas.
La expedició va arribar d'hora al lloc de trobada, sense retards de transports ni cap altre inconvenient. Un cop a "puesto" van començar arribar els participants internacionals del hemisferi nord. La trobada comptava amb jugadors anglesos, escocesos, debutants de l'USAP, jugadors del Club Rugby Mataró i d'altres clubs barcelonins. Es va començar suau amb un tocata de 7 vs.7 en un camp més ample que llarg amb 3 equips que s'intercanviaven aleatòriament. Desprès d'un ambiciós escalfament a base dels tocatas es destacava la poca continuïtat d'alguns participants al camp i l'atractiva grada s'anava omplint cada vegada més. Quan es va començar a jugar rugbi placant es van reduir els 3 equips a 2 equips escassos de jugadors. A part de l'estat físic dels participant, el culpable principal de la reducció d'equips va ser l'amfitrió, Carles Pérez. Carles va treure massa aviat unes llaunes amb etiqueta verda holandesa, i això va atreure més rugbiers a la grada, que monjos a un parc infantil.

Però tot i així es va continuar el 7 vs. 7 fins que va permetrr el sol, i l'expedició es va traslladar a les dutxes i posteriorment al Bar La Playa del Càmping on Carles havia preparat un tercer temps amb regust "guiri". Un cop acabat les croquetes, patates fregides, hamburgueses, fricandeles i més, els sobrevivents de l'esdeveniment van treure el cap al concurs Karaoke del Càmping, sense cap participació Senglar.

Aquest divendres, l'expedició Senglar torna ales Platges de l'Estartit per així concloure la seva gira d'estiu. Serà l'últim enfrontament abans les mítiques Festes Majors de Torroella de Montgrí, i el Sopar Popular organitzat pel mateix club de rugbi. Es poden adquirir els tickets a la Casa Pastor a Torroella de Montgrí, pel sopar popular als Jardins John Lennons, divendres 23 d'Agost.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Va ser una gran jornada! L´any que ve s´ha de repetir!.

Lluís.