Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 24 de setembre del 2013

Els Senglars a l'OncoTrail!

Els jugadors Ramon Bros i Xavi Rosa mostraran el seu bon cor i es sacrificaran per la bona causa. l'Oncotrail és una iniciativa de l'Oncolliga de Girona per recaptar diners i així poder adequar les sales de quimioteràpia dels hospitals gironins. Es tractarà de caminar 100 km.amb sortid i arribada a Palafrugell en un equip de 6 persones, dels quals 4 sempre han d'estar caminant i 2 poden descansar. Tot un sacrifici per ells si veiéssiu l'estat físic d'aquests 2 senglars!



Com molts ja sabeu, Xavi i Ramon son infermers que treballen en les ambulàncies i per tant tenen molt de vincle amb el teixit sanitàri de la nostra província i podriem dir que més d'un és viu gràcies a ells! Durant els partits consola molt, sabent que tenim 2 infermers que sempre ens curaran les ferides i mals.
Bé, aquesta iniciativa és per captar diners i necessiten molta ajuda per poder fer front a les despeses de material, menjar i inscripció. És per això que el club també vol aportar el seu gra de bona voluntat i farem el següent:
Durant el partit amistós contra el Banyoles al Rugby Stadium Senglars el dia 29 de Setembre 2013 donarem tota la recaptació del bar on també hi haurà un bot per poder fer donacions voluntàries, i més a més farem un sorteig d'un lot d'ampolles de cava durant el 3r temps per acabar d'estimular l'equip banyolí en participar.

Així que us demanem de venir a veure el nostre últim partit de preparació de cares a la temporada i ajudar a Xavi i Ramon amb la seva bonica iniciativa al bar, el bot i el sorteig!

Gràcies a tots i totes en avançat i "chapeau" per Ramon i Xavi!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

que puc dir, sou genials, abraçada a tots, me emplena de orgull ser un Senglar

Anònim ha dit...

Nois, tenim que fer donacions tots i a part consumir molt en el bar. PErò no oblideu de fer les donacions anónimes.

C.Blasco

Ramon ha dit...

Moltes Gràcies pel suport!!
Firmo jo, però també en nom de'n Xavi, Jordi, Marc, Mario i Martí, que som els que corrim i l'Eduard i en Cristian que ens seguiran en el cotxe d'assistència.
Merci a tots!!