Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 23 de setembre del 2013

Partit amistós de pretemporada contra el GEIEG

Els Senlgars es van enfrontar aquest dissabte per segona vegada aquesta pretemporada contra el GEIEG de primera nacional. Aquesta vegada no va ser tant éxitosa com la primera, ja que es van perdre tots partidets que es van disputar. Es van jugar 4 partits de 25 minuts al camp del club gironí qui va mostrar la seva superioritat a casa seva. Els gironins tenien aquesta vegada totes les cartes a favor, ja que jugaven en el seu camp i tenien jugadors suficient per poder anar rodant durant els 100 minuts de joc.

Un cop començat el primer partit es va veure clar la seva superioritat i excel·lent estat físic quan van fer 3 marques en els primers 5 minuts. El ritme de joc era molt alt i els Senglars no donaven a l'abast. Al llarg de la disputa es van lesionar 3 jugadors senglars i per tant quedaven pocs canvis disponibles al final del enfrontament. La llarga durada de l'amistós, el sol i gents d'ombra, el camp de dimensions excepcionals, la gespa, pocs canvis disponibles i l'alt nivell del GEIEG van esgotar tots els jugadors senglars.
A 3 setmanes de l'inici de la temporada ens hem donat compte que hi ha feina per fer i molts km's per corre. En nom del equip tècnic demanem a tots els jugadors a venir als entrenaments i si cal entrenar el físic pel seu compte per poder estar en optimes condicions el dia 13 d'octubre contra el Barça B a casa.