Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 30 de setembre del 2013

Últim partit de la pretemporada

Aquest diumenge Els Senglars han fet la primera mostra de rugbi davant de l'afició local abans de començar la temporada i el resultat no ha estat el més desitjat. Els de Torroella han perdut contra el Banyoles en un partit força igualat. L'enfrontament començava amb una marca del senglar Martí Rufí, que no va poder transformar. De seguida empata el Banyoles sense transformació.Els Torroellencs es tornen a avançar en el segon temps amb una marca d'en Josep Maria Pla desprès d'un seguit de mols dins la seva 22, però sense transformació per part del 10, Amunian. 

El Banyoles no tarda en igualar el marcador amb una segona marca que si que transformen i així agafen el lideratge del partit amb 10-12. Amb la pressió a sobre marquen els Senglars 2 marques seguides amb la mateixa jugada de força dins el 22 del Banyoles. Primer en Ramon Bos que anota el 15-12 que Amunian transforma en 17-12 i desprès Carles Peréz qui planta la quarta i última marca dels senglars i el marcador es queda en 22-12.
A 20 minuts del final i amb forces canvis en la línia, els Senglars perden la concentració i el Banyoles aprofita per fer 2 marques en jugades individuals que acaben transformant ambdós i deixen el marcador final en 22-26 i s'enduen la victòria.


Tot i tenir el temps i l'afició a favor, els Senglars no van ser capaç de dominar el partit fins el final. Es desperten certs dubtes inseguretats a 2 setmanes de l'estrena de la temporada 2013/14. Esperem poder veure un equip més concentrat i confiat de si mateix el proper diumenge dia 13 d'octubre 2013 contra el BarçaB al Ruby Stadium Senglars.

Per l'altre banda podem donar la bona notícia que en la campanya de recaptació pels 2 senglars qui participen a l'Oncotrial, Xavi Rosa i Ramon Bos, es va recaptar 347,44€ gràcies a la col·laboració de l'afició, jugadors i els banyolins.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies a el Banyoles per el seu partit i per la seva contribució amb la recaaptció de la Oncotrail.

I una cosa que tots sabem és que el proper partit (primer de lliga) el guanyarem (per aixó cal que siguem molts a entreno)

C.Blasco