Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 9 de setembre del 2013

Victoria dels Senglars al VII Torneig Ciutat d’Olot de Rugby XV.

Aquest dissabte els Senglars van fer la primera prova de cares a la temporada 2013/14 a Olot. Tot i que el mal temps i les moltes baixes en assistència, els de Torroella van fer una molt bona presència al torneig. Per primera vegada els Senglars s'emporten el 1r premi del campionat garrotxí desprès d'haver guanyat tots 3 partits jugats.
La jornada començava i acabava amb molta aigua, una pluja contínua que no va poder aturar les ganes i mono d'una jornada de rugbi gironí. Els Senglars de Torroella van debutar a Olot contra els Senglars de Ripoll i es van endur una comoda victòria (19-0). Tot seguit i sense descans s'enfrontaven contra el rival més esperat, el GEIEG, que tot i que jugar amb 2 jugadors menys van donar molta resistència fins al últim minut però sense marcar als Senglars. Aquest derbi gironí es va acabar amb un 7 - 0 a favor dels Senlgars. Desprès de 2 partits seguit tocava un descans per preparar-nos pel darrer partit contra els amfitrions, Garrotxa Rugby Club o altrement coneguts com els Teixots. Tot i que juguen en un categoria inferior solen donar molta resistència i solen ser un equip molt difícil de superar, però l'afany de guanyar el torneig per part dels Senglars va donar el valor afegit al partit que va acabar en 12-0 pels empordanesos. 

Els Senglars s'enduen per primera vegada el 1r trofeu del torneig, i a falta de tenir vitrina de copes i trofeus, en Ramon va decidir d'actuar com Sergio Ramos i acabar amb el torfeu. Tenim esperançes de que tingui cura.

Degut al mal temps es van escursar els partits de final i 3-4 lloc, i es va decidir unanímament de començar el 3r temps una mica més aviat, cosa que no ens va saber gents de greu :) També en aquest 3r temps, els Senglars es van mostrar forts i amb moltes ganes de donar la diferència respecte els altres equips. Durant el vermut es va aprofitar per bateigar els 2 ales nouvinguts a l'equip, Genís Vertus i Pepa Gasss. El primer va fer marca en la seva estrena al rugbi al primer partit del torneig, tot un record desprès nomès 5 entrenaments complert! Felicitats Genis!


Es va acabar la jornada de rugbi complert al bar de rugbi olotí "La Teixonera", amb els seus xupitos mortals i al ritme del càntics gironins liderat pels jugadors del GEIEG.