Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 7 d’octubre del 2013

Els Senglars acaben la pretemporada

Aquest divendres passat, els Senglars van posar punt final a la pretemporada amb un torneig de xuts i un sopar de germanor. Un cop acabat l'entrenament es van muntar els pals pel famós torneig de xuts on els participants van fer 6 xuts a pals i 3 xuts a touche.


Els guanyadors de les 2 modalitats eren Marc Pellicer (a pals) i Jaume Peleja (a touche). La resta de jugadors que no participaven van actuar de públic i cadascú animava el seu cavall apostat. Cal destacar els 2 senglars més regulars del torneig, Martí Rufí i Facundo "El Silencionso".



Un cop dutxats i canviats es van entaular els torroellencs per un sopar de germanor a la seva barraca del 3er temps. El sopar va acabar amb un discurs seriós però motivador per part del entrenador i posteriorment van agafar la paraula el capità i el president. El debat es va obrir i està servit per la resta de la temporada.


Recordem als jugadors que a partir d'ara s'han acabat els entrenaments de dilluns i només s'entrenará als dimecres i divendres com s'ha fet fins ara.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bones Senglars. nomes vull afegir una petita reflecció.
Estic molt d'acord amb el mister i tot el que hens va dir, comparteixo els pensaments del president i crec (dins de la meva ignorancia) que els senglars no es un club qualsevol, tots sabeu que hem plantat cara a tots els equips que hem tingut davant.
sense allargarme el que vull dir es que si anem a entrenament més concentrats i posant mes atenció a les indicacions de l'entrenador podrem lluitar per una bona classificació i pencant hens ho passarem bé donant la cara.
SENGLARS, SENGLARS, SENGLARS!!!
Àlex