Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 20 d’octubre del 2013

Els Senglars guanyen la segona jornada contra R.C. Hospitalet

Avui s'ha disputat la segona jornada de la Primera Divisió Catalana de Rugbi on els Senglars de Torroella s'han enfrontat contra el R.C. Hospitalet B. Els torroellencs han començat una primera part molt dominant una primera marca del capità Lluís Raurich sense transformar. Sense donar espais al equip contràri ha caigut la segona marca de les mans de Josep Maria "Txuse" Pla i Marc "Pelli" Pellicer ha transformat la marca. Els amfitrions han aconseguit arribar a la línia de marca senglar sense transformar i deixaven el marcador en 5-12 a la mitja part. En la segona part els d'Hospitalet han seguit amb l'ofensiva i marquen la seva segona marca i aconsegueixen transformar-la. el marcador es queda empatat a 12-12.

Els torroellencs mostren valentia al minut 67 gràcies al seu capità nº8 Lluís Raurich qui fa la seva segona marca del partit i al minut 77 el xutador oficial dels vermells entra cop de càstig a pals i així avancen el partit a 12-20. Els taronges-i-blaus fan l'última marca del partit però no aconsegueixen avençar els Senglars i finalment l'àrbitre pita el final del partit amb un marcador 17 a 20 amb victòria empordanesa.

Els gironins guanyen el seu primer partit de la lliga i es posen a mitjans de la classificació degut als pocs partits jugats. Enhorabona als jugadors que s'han desplaçat fins a l'Hospitalet i que han aconseguit capgirar la "mala" ratxa que portaven els rugbiers de Torroella de Montgrí.

Setmana vinent tornen a jugar a fora, contra el C.E. INEF Lleida al diumenge dia 27 d'octubre a les 12.00h.

1,2,3, Senglars Senglars Senglars.

1 comentari:

xavi ha dit...

felicitats senglars!!! i sort a lleida, que van forts!