Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 16 d’octubre del 2013

Els Senglars a la 2a Nit de l'Esport

Dissabte 5 d'octubre es va celebrar la 2a edició de la Nit de l'Esport, un acte organitzat per l'àrea d'esport de l'ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit. És un acte per commemorar la temporada esportiva, premiar i destacar personatges important del teixit esportiu del municipi. En aquest sopar de gala es convoca a tots els club esportius de la localitat, autoritats de l'ajuntament com el Regidor d'Esports i l'Alcalde però també delegats d'Esport de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunaya.
Entre els diferents parlaments de les autoritats es van atorgar 3 premis a personalitat de l'esport local, una presentació audiovisual de cada entitat esportiva del municipi, 2 actuacions a càrrec de les noies del Club Gimnàstic Montgrí i per acabar es va premiar l'estartidenc Jordi Xumetra, actual jugador del Llevant U.E. a Primera Divisió de la Lliga de Futbol Professional.
Els Senglars van representar el club amb el president, el capità del equip sènior, responsable de l'escoleta, responsable del equip femení, responsable mèdic, responsable de l'àrea de comunicació i 2 mites del club, com sempre elegants en el seu uniforme de gala. Van compartir la taula amb l'associació de Futbolí amb qui van gaudir d'un bon sopar en bona companyia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els més guapos de la festa.

Anònim ha dit...

Els més guapos de la festa.