Patrocinador oficial

diumenge, 27 d’octubre de 2013

Els Senglars perden amb gust a victòria a Lleida.

Els Senglars de Torroella s'han deslplaçat avui fins a la capital lleidatana per enfrontar el tercer partit de la lliga. Lleida lidera la classificació amb 2 victòries i s'oposa a un Torroella amb moltes ganes.
El partit comença amb 2 marques dels lleidatans, de les quals aconsegueixen transformar-ne només 1. A mitjans de la primera part és quan els torroellencs aixequen el cap i comencen l'ofensiva amb una marca. Els Senglars començen a agafar la confiança després de la primera marca de Ferran i una transformació del mig melé Raul "Txiki" Sánchez. El partit afavoreix als de Torroella, però una lesió desafortunada d'un lleidatà paralitza el partit. Molts ànims des de l'Empordà a INEF Lleida i sobretot al jugador lesionat. Força! Els jugadors entren en el descans extra  amb el marcador a 12-7.Quan es repren el partit empatem amb una marca del "novato" Rodrigo. Els vermells deixen el marcador empatat a 12-12 per descansar a la mitja part.

Els empordanesos fan canvis a la segona part degut a diferents lesions i arranquen el 2n temps amb una transformació d'un cop de càstig a pals i els torroellencs s'avancen al maracador amb 12-15!! Els Senglars aprofiten el domini de ritme del partit i planten la seva 3a marca per part del capità/ pitxixi senglar, Lluís Raurich en un mol fort des de dins de la 5m. lleidatana. El xutador Raul "Txiki" Sánchez no aconsegueix transformar la marca i deixa el marcador a 12-20. El Lleida recupera la confiança i estat físic per fer una marca difícil gràcies al mític "Biempe" i transformen en 19-20. Els Senglars segueixen guanyant amb 1 punt fins a 20 minuts del final quan els locals tornen a plantar l'ovelada a la nostra línea de marca. Els local creixen en el partit i d'un centre lleidatà roba la pilota per acabar plantant-la i transformen l'assaig. El marcador marca 26-20. Els Senglars no perden l'actitud però el Lleida fa l'última marca del partit al minut 38 i també aconsegueix posar-la entre els 2 pals. El marcador es queda en 33-20 quan els Senglars se'n van amb un mal regust de boca.

El desplaçament ha valgut la pena per veure uns Senglars amb moltes de ganes de mantenir-se a la màxima categoria catalana, però no s'ha pogut endur la victòria a l'Empordà. Donem les gràcies als jugadors i seguidors desplaçats i sobretot molts ànims al jugador lleidatà lesionat.


Els jugadors prenen el viatge de tornada amb entusiasme i aprofiten per agraïr els patrocinadors San Miquel  i Alfaro Bus qui s'encarrega de proveïr-nos dels viatges de desplaçaments.

1,2,3, Senlgars Senglars Senglars