Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Rugby Club Senglars 7 - F.C. Barcelona B 35

Avui s'ha pogut veure el primer partit de la primera catalana de rugbi al camp municipal de Torroella de Montgrí entre Els Senglars i F.C. Barcelona B. Els locals no han pogut superar els de Can Barça en el resultat final que ha estat 7-35.

El Barça ha fet 4 marques en la primera part, sense transformar-ne cap i deixava el marcador en 0-20. Desprès del descans els locals han pogut arribar a la línea de marca contrària a través d'un mol dins de la 22 del Barça i Carles Pérez ha plantat l'ovelada. El guanyador del toreig de xuts i per tant l'actual xutador del equip torroellenc, Marc "Pelli" Pellicer, ha fet l'única transformació del partit. Però els Senglars no pogut sumar més punts durant el partit i veien que el Barça sumava 3 marques més i anotaven un resultat final de 7-35

Durant el descans el Club Gimnàstic Montgrí ha ofert un espectacle de ball al públic, qui cada diumenge anima als rugbiers locals.