Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 1 d’octubre del 2013

Sopar de germanor per començar la temporada

Aquest divendres, després de l'entrenament del equip sénior, s'ha convocat un sopar de germanor per lligar l'esperit d'equip abans de començar la temporada. Com altres equips i clubs d'alt nivell, els Senglars es trobaran en un ambient més informal i relaxat per poder fer "team-building" i així estimular el companyerisme.
S'han citat només els jugadors sénior i el cos tècnic el proper divendres dia 4 d'octubre a la barraca del tercer temps al Rugby Stadium Senglars, per un sopar amb el següent menú:



Primer: Amanida i possiblement pizza.
Segon: Carn a la brasa.
Postres: Gelat.



Regat amb vi de tres etiquetes, aigua i digestius.

Abans del sopar es posaran a prova les capacitats de xut de cada jugador en el mític torneig intermunicipal "Jo li foto", on es reten els rugbiers a xuts a pals de drop i des del xutador. L'espectacle està servit i la rivalitat es respira a l'aire. El guanyador d'anys anteriors va deixar el llistó molt alt.


Esperem que aquest últim esforç acabi d'estimular i motivar els jugadors per començar una intensa temporada que comença el proper diumenge dia 13 d'octubre a les 12.00h. contra el BarçaB al camp de Torroela de Montgrí.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Facu Disponible, para el Sopar y los xutes!!!

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

El concurs és abans de sopar boig!!

Txiki

SAMRCS ha dit...

Sam sopar