Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 25 de novembre del 2013

Els Senglars deixen escapar la victòria contra Sant Cugat B

Aquest cap de setmana s'ha disputat la sisena jornada de la màxima categoria catalana de rugbi. Els torroellencs es van traslladar a Sant Cugat on es celebrava el dia del club. L'enfrontament de Primera Catalana començava desprès de partit de juvenils, qui van guanyar la Santboiana, i abans del equip A qui van disputar un partidàs sense guanyar el Barça A a la Divisió d'Honor B.
Els Senglars comencen bé el seu partit, amb una primera marca des de les mans del piller Ramon Bos desprès d'un maul i una transformació per part de Mounaim. Els barcelonins igualen la marca però no aconsegueixen transformar-la al minut 21, però aconsegueixen marcar un xut a pals degut a un cop de càstig i s'avancen al partit amb un 8 a 7 en el minut 32. Però a 1 minut abans d'acabar la primera part marquen els Senglars la seva segona marca amb un altre maul a mans del imparable francès Pablo LeBarz, qui celebrava el seu aniversari, i deixen el marcador a 8-12 a la mitja part sense transformar la marca.
Els torroellencs creixen en el partit i segueixen amb la bona ratxa en la segona part amb una altre marca del 8, Ferran Sayeras,  però tampoc poden transformar aquesta marca i el marcador no s'avança més de 8-17 al minut 47. Poc desprès de 3 minuts provoquen un segon cop de càstig que Sant Cugat posa entre els 2 pals i redueixen l'avantatge vermell a 11-17. Els Senglars baixen la guàrdia i entre patiments i error deixen marcar el Sant Cugat la seva segona marca del partit al minut 60, sense transformar. El Sant Cugat veu possibilitats de remuntar amb un 16-17 i efectivament fan una tercera marca al minut 70 que tampoc transformen però s'avancen a 21-17. Tot seguit entren el seu tercer cop de càstig entre els pals i pugen el marcador a 24-17.
Els últims 10 minuts es disputen al camp contrari i els Senglars intenten entrar en la zona de marca com més saben, amb mauls forts, però el Sant Cugat aconsegueix parar cada atac senglar. Els torroellencs tenen 3 touches a favor, a 5 i a 15 metres de la línia de marca rival, però l'àrbitre pita parcial cada vegada. L'ofensiu empordanès no acaba de batre la defensa barcelonina, ni amb un melé a 5 metres de la línia de marca a favor de Torroella. Els senglars només necessiten 1 marca i transformació per empatar el partit i emportar-se un punt bonus ofensiu, però els deus de rugbi no ho volen així. Desprès de 10 intensos minuts disputats dins la línia 22 de Sant Cugat, l'àrbitre pita un cop de càstig en contra i acaba el partit.

Desprès d'enfrontar-se als 4 primers de la classificació, els Senglars mostren que seran capaços per batre la resta de rivals de la lliga i així abandonar la par baixa de la classificació.

1,2,3, Senglars Senglars Senglars