Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 16 de novembre del 2013

Els Senglars a Santa Caterina!

Com vol la tradició torroellenca, cada any es puja a peu a l'ermita de Santa Caterina per celebrar un àpat popular i gaudir d'un diumenge entre amics i familiars. Com que Els Senglars som més que amics i familia no ens podem estar sense participar en aquest esdeveniment municipal.

Diumenge vinent, dia 24 de Novembre 2013, us convidem a acompanyar-nos en aquest magnific dia i àpat que organtizem com a entitat esportiva del municipi. Només cal apuntar-se via aquest blog o via whatsapp a l'entrenador en concret per poder afegir-se a la comunitat de rugbi al Montgrí.
El plan és el següent: Pel mòdic preu de 12€ (majors de 12 anys) i 5€ (menors de 12 anys) us portem i instal·lem les taules, cadires, la brasa amb porquet i les botifarres, el pa amb tomàquet, les cerveses, les aigües i una mica de ratafia i cava per acabar. Pels que volen un primer plat, postres o altres begudes hauràn de pujar-s'ho, ja que el club no se'n farà càrrec. Cadascú porta els seus estris per menjar.


Posem com a data límit per apuntar-vos fins el dijous 21 de Novembre, ja que l'àrea social del club ha de fer previsions de compra.

Esperem poder comptar amb tots vosaltres i ser la comunitat més ben representada a la muntanya de Torroella!

1,2,3 Senglars Senglars Senglars!