Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 1 de desembre del 2013

El voltor mossega primer.

Degut a la presència del nostre ex-responsable de comunicació al partit d'avui a Tarragona, se li ha ofert fer la crònica del partit per nostàlgia i com a homenatge al seu estil peculiar de periodisme esportiu. Autor de la crònica d'avui; Xavi "Tarraco" Roca, ex-senglar i actual voltor tarragoní.

"Victòria ajustada del Taragona contra els Senglars. Desubicats, desprovistos d'aquella furia que tots li coneixem, els senglars s'han deixat mossegar per uns voltors afamats, poderosos des del cel, crescuts a camp local. Planejant sobre la seva víctima, atacaven amb fermesa primer els de Tarragona amb dues marques durant la primera part. Javi Orbaneja i Marc Grau posaven el 7 a 0 en el minut 25, i després d'un excel·lent robatori de pilota d'Erik, David Rocamora, tres minuts després, posava els voltors 12 a 0. Havien estat minuts d'igualtat i de mostra de quin seria el color del partit: el pes senglar, abrumat davant l'audàcia voltor.

Però els de Torroella encara no abaixarien els braços, i primer amb una marca abans del descans, a càrrec de Ferran Sayeras, i després amb un clàssic try producte d'un mol que guanyava més de 15 metres dins la 22 tarragonina, s'arribava a l'empat a 12. En aquest moment, el partit adquiria dimensions de batalla despiadada: un seguit de cops de càstig en contra dels locals encenia els ànims dels voltors, que no es deixaven intimidar per la pressió senglar, que per poc permet l'Uri Estanyol avançar als de Torroella en uns últims minuts de molta intensitat.

Però els de Tarragona obtindrien un merescut premi a tanta lluita sacrificada sobre el terreny. Javi Orbaneja tornava a marcar, Guillem Grau a transformar, i minuts més tard, el mateix Guillem transformava un cop de càstig que deixava el definitiu 22 a 12 en el marcador. El partit s'havia decantat pel cantó voltor gràcies a la fe dels tarragonins, que guanyaven la majoria dels rucks, i tot i veure's inferior en el pes a les melées, aconseguien robar un bon grapat de touches importants. El senglar havia estat abatut des de l'aire, des del territori més dominat pel voltor, amo i senyor del joc ràpid, de les fases contínues, de la intensitat defensiva.

Quedava clar que el voltor havia mossegat primer. Estarem impacients per veure què passarà quan el segon round es disputi a Torroella, entre els cants empurdanesos, sota la influència de la tramuntana, davant l'atenta mirada del Montgrí, les Medes, i tota la mística arrebatadora que rodeja el territori senglar. Ens veiem a la tornada, Senglars!

Un, dos, tres, Tarragoooooo... Senglars, senglars, senglars!!!"