Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 13 de gener del 2014

Bon partit dels Senglars aquest Diumenge a Torroella contra un dels seus rivals directes, el Gòtics de Barcelona.

Els Senglars van guanyar per 29-15 i aconsegueixen una cinquena posició molt important allunyant-se de les posicions de descens.El partit començava amb un minut de silenci per la mort del pare del jugador senglar Gil i l´equip es conjurava al vestuari per retre-li homentatge al seu company i per dedicar també el partit a un home molt vinculat al Club, en Bill, que està passant per un mal moment. Els senglars, amb una bona actitud van posar-se 12-0 a favor en el principi del partit, el Gòtics però, no va abaixar els braços i es va acostar en perill en el marcador,12-10 a la mitja part.

En la segona part però els de Torroella van jugar practicament en camp contrari sense donar quasi concessió al rival i deixant un marcador final de 29-15. La grada de l´estadi senglar plena d´aficionats va poder disfrutar d´un altre gran matí de rugby. A més, l´equip recupera jugadors importants deixant enrere les seves lesions com el seu capità Lluís Raurich, el polivalent Cristian o´Brien, el tercera Tomàs Cuadros o els dos jugadors provients de Roses, Facu i Rodrigo.

Els Senglars juguen contra el difícil FCBarcelona B aquest proper dissabte a les 4 de la tarda al camp de la Teixonera amb ganes de seguir sumant