Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 23 de febrer del 2014

Els Senglars guanyen comodament a casa contra el Cornellà

Els de Torroella de Montgrí han guanyat el Pernil Cup a casa seva contra un fluix R.C. Cornellà. El partit no ha estat difícil pels empordanesos, ja que el R.C. Cornellà passa per una mala temporada i ocupa l'última plaça de la classificació. Des de l'inici han sortit els vermells a pressionar al camp contrari i ràpidament s'ha transformat en marques. Els Senglars s'avançen amb 4 marques dels quals 3 transformacions i deixen el marcador a 26 -0 al descans.
A la segona part segueix l'ofensiu senglar liderat pels seus delanters i els de Cornellà es veuen incapaç d'aturar-los. El marcador avança en passos de gegant fins arribar al 50-0 al final dels 80 minuts. Els Senglars sumen els 5 punts i el seu 6è punt bonus de la temporada. Tot i que la victòria dels Gòtics, els Senglars s'apropen un punt més al 5è (ara a 4 punts de diferència) i no descarten la possibilitat d'acabar la temporada a la part alta de la classificació.