Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 15 de febrer del 2014

Els Senglars perden contra el líder

Aquest dissabte els Senglars s'han desplaçat a les pistes universitàries de Barcelona per enfrontar-se al líder de la Primera Catalana de Rugbi, el C.E.U.
El partit comença amb possessió de pilota molt igualada i cops de càstig a favor dels de Torroella però tot i així aconsegueixen els barcelonins fer 2 marques en els primers 15 mínuts del partit, dels quals transformen una, 12-0. Els de Barcelona segueixen presionant molt i fan la tercera marca a 7 minuts d'acabar la primera part, 17-0.
Els Senglars es recuperen a la segona part i aconsegueixen fer 2 marques sense transformar, però els universitàris de Barcelona no perdonen i segueixen ampliant l'avantatge fins a deixar el marcador a 42-10. Un resultat just per un partit clarament dominat pels de Barcelona, que han demostrat una vegada més el seu lideratge a la màxima categoria catalana.