Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 16 de març del 2014

Els Senglars guanyen 15-13 a casa contra el Tarragona

Avui els Senglars han començat com una celebració d'aniversari i l'han acabat amb una celebració de victòria. Els de Torroella de Montgrí celebraven els 10 anys de rugbi al municipi amb un vermut popular. Ha estat una rao més per l'afició per pujar al Rugby Senglars Stadium i fer costat a l'equip durant la darrera jornada de la temporada a casa. La jornada ha començat amb la foto de temporada per sèniors i les categories inferiors.

Un cop tots ben posats per la foto de l'any comença la serietat entre els Senglars sènior i es mentalitzen per corrigir l'errada del partit d'anada a Tarragona.
Els empordanesos començen el partit amb molta intenció i no deixen que els tarragonins juguin al camp local. Després de 15 minuts a l'atac, l'Oriol Estanyol fa la primera marca dels locals però no s'aconsegueix transformar-la degut a la forta tramuntana. Tot i que la pressió continua dels vermells dins la línea 22 de Tarragona no aconsegueixen afer més marques i es va al descans amb un 5-0 al marcador.
Comença la segona part i els Senglars no baixen l'intensitat i segueixen pressionant dins el camp rival on fan la segona marca amb un maul. La segona marca tampoc es transforma i el marcador queda en 10-0. Els locals juguen amb la tramuntana en contra i els tarragonins aprofiten una cop de càstig per xutar a pals i aconsegueixen els primers punts. 10-3 Estem al minut 63 del partit i l'arbitre pita un altre cop de càstig en contra a mig camp i els tarragonins aprofiten la qualitat del seu piller xutador qui torna a col.locar l'ovalada entre els 2 pals des d'una distància complicada. El marcador avança fins a 10-6. Els de Torroella no es deixen intimidar i en una jugada clàssica de maul aconsegueixen fer la 3a marca del partit, tot i que no aconsegueixen convertir-la. Amb una mica d'avantage es relaxen i deixen un forat dins la defensa que els visitans aprofiten molt bé i s'escapen fins a arribar a la línea de marca. Amb la tramuntana a favor i un excelent piller xutador aconsegueixen transformar l'única marca dels taragonins i sentèncien el resultat a un just 15-13. El partit acaba 3 mínuts desprès i la victòria dona vida al "rally" pel 5è lloc de la classificació entre els Senglars i Gòtics, on disputarem l'últim partit de la lliga.

Segons la nostra tradicció de la nostra aficció anglesa es nominen els MVP's ( most valued player) de cada equip. Davant una grada ben plena es canta l'himne local amb molt d'orgull de poder celebrar 10 anys de rugbi a Torroella de Montgrí i una victòria ben merescuda. Jugadors i aficció es dirigeixen a la terrassa del Senglars Rugby Stadium on es gaudeix d'un vermut popular multitudinàri. S'acaba l'última jornada a casa amb un 3er temps com només saben fer els torroellencs, menjar de qualitat i beure en abundància.

Des del club es vol dedicar especialment aquesta victòria al nostre gran amic i company, Bill, qui pot comptar amb el nostre recolçament i qualsevol ajudi que necessiti. Ànims per aquests dies tant durs, Bill!!! Estem amb tu!!