Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 30 de març del 2014

Els Senglars guanyen 6-10 al nou camp de la Foixarda

Avui els Senglars s'han desplaçat a les noves instal.lacions de la Foixarda on han estrenat la gespa artificial.  Al arribar ens hem trobat amb un dia ideal de rugbi; un camp per estrenar, una mica de pluja i un partit de divisió d'honor B sobre la gespa.

Els de Torroella han sortit amb moltes ganes i motivació per anotar una victòria consecutiva. Desprès de 15 minuts de partit s'avançen els empordanesos amb una marca de Marti Rufí, sense tranformació. Els vermells defensen molt bé i aprofiten els error dels Gòtics. Els locals no aconsegueixen posar perill dins la línea 22 dels torroellencs durant la primera part i van al descans amb un 0-5. Amb tranquilitat i bon rugby entrem en la segona part i en pocs minuts anotem la segona marca de les mans del delanter Simón Garcia. (foto)

Malauradament tampoc s'aconsegueix transformar aquesta marca i el marcador es para a 0-10. Seguint amb la defensa es cometen alguns errors. Els Gòtics aprofiten un cop de càstig amb un xut a pals després d'haver marcat un xut a drop. Es locals arriben a posar dos cops l'ovalada entre els 2 pals i així sumen 6 punts. Els Senglars aguanten bé el partit i poc després sona la piulada de l'arbitre.

Amb bones sensacions i cap lesió tornen els torroellencs pensant en l'últim partit de la lliga contra el Vilanova diumenge que ve.