Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 7 d’abril del 2014

SEL Vilanova 30 - Senglars- 19

Els Senglars han jugat el seu últim partit de lliga al camp del SEL Vilanova jugant-se la cinquena plaça amb el Gòtics. Els Senglars sabien que aquests tenien un partit molt complicat contra un Hospitalet reforçat amb jugadors del seu primer equip i no podien desaprofitar l´oportunitat d´aconseguir la cinquena plaça i allunyar-se definitivament del fantasma del descens.
Els Senglars però han jugat un mal partit avui i han acabat perdent per un clar 30-19. El Vilanova  ha sorprés als de Torroella en un començament de partit amb molta intensitat i movent la pilot amb velocitat. Els Senglars, dominant les fases de conquista durant tot el partit i remuntant un marcador advers, no ha sigut capaç de guanyar el partit. Falta de recolzaments més ràpids, xuts dolents, les pilotes que no surten clares dels rucks, tres ocasions sense poder plantar la pilota a marca en l ´últim moment han sigut algunes de les raons per la derrota senglar.
Tot i que no parlem mai dels arbitratges i sobretot  que no serveixi d´excusa per la derrota, el Vilanova ha guanyat merescudament, em sembla una falta de respecte que ens toqui un àrbit ex-jugador del Gòtics en dos dels tres últims partits de lliga quan ens ho juguem tot contra el mateix Gòtics. Per respectar als àrbitres primer s´ha de respectar als clubs i als jugadors.

Els Senglars però estan orgullosos i contents de la seva temporada, de celebrar el seu desè aniversari i de veure que amb molt d´esforç hem seguit gaudint del rugby una temporada més. Una gran temporada  que volem dedicar especialment al nostre amic Bill que el mateix diumenge ens va deixar per causa d´una malaltia i que va recolzar i ajudar a l´equip a seguir endavant. Una abraçada forta a tota la familia de part de tots els senglars.