Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 21 d’abril del 2014

Triangular internacional satisfactòri.

Aquest dissabte els Senglars van començar la seva post-temporada amb un partit internacional contra el RC Groningen. Els holandessos van venir amb 2 equips de gira a la Costa Brava, i per tant vam convidar el RC Banyoles a jugar un altre partit internacional. La festa del rugby va començar a les 17.00h. amb el partit RC Banyoles - RC Groningen B que els del llac van guanyar amb facilitat. Tot seguit començava el partit dels torroellencs contra l'equip A de RC Groningen i va ser un partit molt igualat. Els vermells es van imposar en la primera part fins a arribar a un comode 21-5, però els nòrdics van remuntar el marcador i es va acabar el partit en 35-33.




Desprès del partit es va desplaçar tothom al Restaurant El Molino on ens van oferir el 3r temps i sopar per tots 80 participants. Com no pot ser d'una altre manera, es va acabar la nit amb càntics d'ambos clubs i entrega de regals de protocol per part del club visitant.

Dissabte dia 26 d'Abril es desplaçen els Senglars a Barcelona on participen al torneig Pau Buixade del RC Quimics. L'Autocar sortirá a les 15.00h. direcció Barcelona per jugar el partit a les 18.30h.


Jugadors, apunteu la vostra disponibilitat via Whatsapp.