Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 5 de maig del 2014

10é aniversari del Rugby Club Senglars

Aquest dissabte els Senglars de Torroella de Montgrí van celebrar el seu 10è aniversari "por todo lo alto". La jornada va començar a les 16.30h al mític Senglars Rugby Stadium amb la primera edició del tocata popular. 8 equips participaven al mini-torneig, on cada equip venia preparat amb una equipació especial i alguns equips amb temàtica específica i un haka adaptat. Al llarg de la jornada de tocata es va veure pura màgia i rugbi del nivell més alt. Entre els participants tenim un equip femení (Mama-Ratxes), equip sub-18 (Baby Boom), equips de veterans i actual jugadors del equip sènior i 2 ex-jugadors senglars es van desplaçar amb avió per poder assistir a aquesta celebració.

Desprès del torneig es va inaugurar l'exposició de fotografies de Ferran de la Roza a la Capella de Sant Antoni on fins el dia 19 de Maig es podran veure 60 fotografies i camisetes de joc d'aquests 10 anys de rugbi a Torroella de Montgrí. Les autoritats locals i el president del club van inaugurar l'acte amb uns parlaments i una copa de cava.


Per acabar la jornada de celebració es va fer una petita ruta de bars pels carrers torroellenc on els seguidors i aficionats del rugbi van fer parada a cada bar/local col·laborador del club on s'oferia una beguda + tapa a cada assistent. Durant cada visita s'entregava 1 premi relacionat amb el torneig del Tocata Popular. Els resultats són els següents:


  • Premi per l'equip més decepcionant del torneig: All Cracks
  • Premi per l'equip revelació del torneig: Mama-Ratxes
  • Premi pels jugadors nouvinguts: Isaac,Alan i Oscar de Palamós
  • Premi pels jugadors que venen de més lluny: Cris Matthiews i Ollie
  • Premi per l'equip més creatiu (empat) : Haka Mata i Els Boirossos
  • Premi per l'equip perdedor - Cullera de Fusta: Tocata'ls Collons R.C.
  • Premi per l'equip guanyador - Trofeu Tocata Popular : Samarrugadelapunta

2 comentaris:

Anònim ha dit...

feliçitats a tots
Martin

Anònim ha dit...

Felicitats senglars!

Tarraco