Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 20 de maig del 2014

Dissabte de rubgi a Pamplona

Els Senglars es lleven ben d'hora, altres no tant d'hora, per començar pensar amb els 2 partits del torneig triangular que dona sentit a aquest gira. Durant el matí es reuneix l'equip tècnic per fer els darrers retocs a l'estratègia senglar, els jugadors es concentren al lobby del hotel de concentració i l'afició aprofita les hores lliures per coneixer els carrers de la ciutat a mà del Sr. Sens Gibbins, un autèntic coneixedor de la capital navarresa i els seus habitants.
Tots els gironins es reuneixen per un dinar de germanor abans de prendre rumb al magnífic camp de rugbi pamploní. Amb moltes ganes de rugbi i esforç físic es desplacen amb l'autocar oficial fins a les instal·lacions esportives del Rugbi Club La Unica.
El camp de La Unica es mereix una menció especial, perquè tots aquests que pensaven que a Navarra no hi ha platja els podem confirmar que si que es pot jugar a rugbi platja a Pamplona. El desig senglar de trobar-nos un camp de gespa natural recent regat era una pura utopia, ja que La Unica juga sobre un sorrer de sorra fina blanca i marcat amb línies de camp més tortes que la Torre de Pisa. Per acabar de rematar el gustazo d'aquest camp s'aixecava un ventet suficientment fort per penetrar aquests petits granets de sorra fins a la medul·la dels jugadors.
El triangular comença amb l'enfrontament entre els bascos i navarresos, Ordizia vs. La Unica, on els locals van donar la sorpresa del torneig i varen guanyar. El següent partit ja era pels Senglars qui s'enfrontaven als bascos. Tot i que les previsions, es va veure un partit molt disputat i que es va perdre al últim segon quan els d'Ordizia igualaven les 2 marques senglar de pillier Ramon Ramonet i transformen la marca. El marcador queda en 12-14 i deixa un regust a sorra en la boca. 
El tercer partit del triangular era entre els locals i els vermells de l'Empordà. Aquí es va veure una diferència de generació entre els 2 equips i va deixar els pamplonins amb una superioritat en velocitat que va matar els Senglars. L'estat del camp, les lesions i la falta de velocitat van fer perdre el segon i últim partit de la jornada. Però es va gaudir d'una tarda d'esport i solidaritat que es va acabar com sempre amb un tercer temps al pur estil "patxi". Els catalans van poder disfrutar de la segona part de futbol i van veure que no eren els únics esportistes del dia que havien caminat sobre el camp.

A la tornada al camp base d'aquesta expedició es va reprendre les tasques dels nouvinguts i ràpidament es va avançar al 2n partit nocturn. Un partit molt disputat entre locals i catalans, on Martí Rufios i Domenec Dominitxi varen rebre una targeta groga cada un del arbitres del carrer. El nouvingut Marc Rikea es va retirar abans d'hora degut a les molèsties de la lesió del partit nocturn del primer dia. El centro marroquí va fer un "stage dive" amb el públic quan feia una jugada d'equip i l'Isaac de Palamós va ser guardonat amb un premi al revés pel seu magnífic drop del partit de dia. Degut a l'igualtat del partit es va jugar prologa al Norte i es va anar a penalties per desempatar. Desprès d'una llarga sessió de xuts a pals guanyen els Senglars a la vida nocturna de Pamplona i tornen a casa amb el cap ben alt.

En nom de tots els assistents a la Gira volem donar moltes gràcies a Simon per la bona organització d'aquesta expedició. gràcies, Simon!

1 comentari:

Anònim ha dit...

On hi ha els Senglars….., tot és ple de emocions I noves aventures. Sou genials…., una bona convivència com la vostra no la trobarem a reu de l’estat propi ni a reu de l’estat veí…. Tots plegats feu una gran família, al vostra costat tot són alegries. Seguiu sempre així com aquests 10 anys que porteu.
Deixant de banda les petites lesions i les marques que elles comporten, vàreu arribar tots bé. Bueno, bé del tot no gaire, sense veu, amb ressaca, etc, etec....
El que més compta és el bon record que teniu de la gira. FELICITATS SENGLARS I ENDAVANT