Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 27 de maig del 2014

Un Rugbi Rock amb estrenes i nous equips!

Aquest dissabte s'ha celebrat la novena edicció del prestigiós esdeveniment esportiu Rugbi Rock on es concentren tots els equips de rugbi gironins, tant infantils i juvenils com sèniors i femenins. La jornada va començar amb els partits dels més petits on han participat equips com RC Banyoles, RC Quimics de Barcelona i els equips mixtes de Senglars-Geieg. Desprès de l'entrepà de dinar comencava la Copa Gironina, l'únic torneig de rugbi sènior entre els clubs gironins. Un altre any es van enfrontar RC Banyoles, Garrotxa RC, GEIEG i Els Senglars i per primera vegada es va manifestar un empat al primer lloc i que segons el reglament del torneig va ser desempatat per les marques fetes. El GEIEG de Girona es torna a emportar la barretina a Girona com a guanyadors d'aquest torneig.

Després de la Copa Gironina es van jugar 2 partits sense antecedents, entre els 2 equips nouvinguts a les comarques, i entre els 2 únics equips de rugbi femení de la província. El Ripoll es va enfrontar contra un Alt Empordà a qui va guanyar amb 2 marques de diferència. Les noies de la Garrotxa s'estrenaven contra l'equip universitàri de Girona, Les Àligues de l'UdG, i contra qui van perdre.

Desprès d'una jornada de rugbi molt llarg es va traslladar la festivitat a la Sala de Torroella de Montgrí on el club havia organitzat un concert de The Rock 'n' Roll Brothers en el marc del 10è aniversàri del nostre club.