Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 30 de setembre del 2014

Comença la lliga de Primera Divisió d’Honor Catalana amb una derrota molt disputada per part dels Senglars.

Els Senglars es van desplaçar a Barcelona amb només 20 jugadors per jugar contra el Campió de Lliga de la temporada passada, el CEU. Els dos equips van sortir nerviosos al camp i això va fer que hi hagués moltes imprecisions, avants i cops de càstig.
La forta davantera del CEU va dominar en les fases estàtiques del joc, provocant que l’equip Empordanès no tingues moltes pilotes de qualitat. Tot i això es va arribar al minut 40 amb empat a 0 però en l’última jugada de la primera part els locals van fer un assaig que decantava la balança cap el CEU.

A la segona part el físic dels visitants, la falta de gent i els canvis per part del CEU va decantar una mica més el marcador, aconseguint dos assajos i dues transformacions que van deixar el resultat definitiu de 19-0.
Els Senglars van tenir varies ocasions per poder fer algun assaig i no marxar amb un resultat a 0.
A quatre minuts del final, el talonador Senglar Àlex es va fer mal al genoll esquerra. Esperem que es recuperi ràpid.

Alineació: 1. Jacobo, 2. Àlex Riera, 3. Xuse, 4. Simón, 5. Martí (c), 6. Uri, 7. Ferran, 8. Domènec, 9. Txiki, 10. Mouniain, 11. Oscar, 12. Rufí, 13. Xavi, 14. Gordo, 15. Pelli.
També van jugar: Carles, Pablo, Marc, Facu i Abdul.