Patrocinador oficial Sènior

dijous, 25 de setembre del 2014

Començen els entrenaments de les categories inferior amb una gran assistència

He vist moltes ganes, bona organització i bons entrenaments per part del jugadors/res i entrenadors que omplien el camp el primer dia d’entrenament.






Els entrenadors dels Babys (en Pilla, Mark Resta i Jeroni com ajudant) han fet que els 8 peques que han vingut s’ho passessin molt bé. Han jugat amb la pilota, han corregut  i han fet placatges als escuts. 
El Sub-8 (entrenats per Jacobo y Mouniain) han fet un entreno molt divertit. Només eren 8, però s’ho han passat molt bé. A aquestes dues categories se’ls ha entregat un quadern amb dibuixos de rugbi per pintar.

Per la seva part, els sub-10 (entrenats per Facu i Domènec) han tingut una gran assistència amb 12 jugadors/es. Han fet exercicis de passades i diferents jocs.
Els que més assistència han tingut són les sub-12, amb 14 jugadors. Entrenats per l’Òscar i en Quim, i amb la col·laboració d’en Carlos han fet un entrenament dinàmic i físic. Gran participació col·lectiva i bon ambient. 

Els sub-14 i sub-16 (entrenats per Gordo i Tian) han fet un bon entrenament amb els 9 jugadors que han assistit. Han  fet exercicis físics i han entrenat diferents fases del joc.

Com a conclusió final, aquet primer entrenament de l’Escola de Rugby Els Senglars puc dir que m’ha fet molta il·lusió veure tants nens i nenes i sabem que treballant junts i amb ganes podrem créixer com a Club.

Com ha dit el director esportiu als entrenadors:
Es increïble veure tants nens i nenes entrenant!!
Teniu el futur del club a les vostres mans!!!
Aprofiteu!!!

Juan Hernández

Coordinador de les categories inferiors.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A ver si ponemos la foto de Sub 10... Administrador, ok?
Facu