Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 19 d’octubre del 2014

Els Senglars anoten la segona victoria consecutiva a casa

Avui els rugbiers de Torroella de Montgrí i l'Estartit han jugat el segon partit de la lliga a casa contra el R.C. Tarragona. Era un partit esperat per moltes raons, per seguir sumant punts a casa, per recuperar la victòria contra els tarragonins i sobretot per rebre l'ex-senglar Xavi Roca de nou al Senglars Rugby Stadium. Un dia perfecte dona el tret de sortida a una jornada de rugbi com cal amb les grades pràcticament plenes. Els locals començen el partit dominant amb el primer assaig al minut 12 del partit de mans del primera linea Ramon Bos. Els vermells transformen la marca i avançen el marcador a 7-0. Els tarragonins es desperten i començen amb la seva ofensiva però són els vermells qui fan la següent marca al minut 30 de la primera part al més pur estil senglar amb un maul imparable, culminat per el tercera Oriol Estanyol. Aquesta marca malahuradament no ha estat transformada i el marcador s'atura a 12-0 a la mitja part. Els Senglars no baixen la bona defensa en la segona part, tot i que les múltiples ofensives dels tarragonins i aconsegueixen matenir la seva zona de marca inexpugnada. Amb l'objectiu del punt bonus tornen a marcar els locals amb el seu tresquarts Mounain qui anota el 3er  try que transforma Raul "Txiki" Sanchez. Tot i que els intents fins al últim suspir, els de Torroella no aconsegueixen la 4rta marca i per tant el punt extra ofensiu. Els jugadors Senglars coincideixen a destacar la bona actitid de l'equip i l'exelent defensa. La setmana vinent es tornen a vestir de vermell per enfrontar-se als Gòtics de Barcelona a la Foixarda, un partit que es preveu clau per assolir l'objectiu senglar de la primera volta; aconseguir lluitar els millors equips de Catalunya a la segona volta.
Aquest partit també ha tingut una vessant solidària, els Senglars s'han unit amb una recaptació de fons a la campanya contra el càncer de mama de la Federació Catalana de Rugby.