Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 26 d’octubre del 2014

Els Senglars no superen el RC Gòtics.

Avui els Senglars han jugat la cinquena jornada a la Foixarda on s'han enfrontat amb l'actual líder de la Divisió d'Honor Catalana, el R.C. Gòtics.
Els empordanesos estaven avisats de la bona organització en defensa i agressivitat en atac dels barcelonins. Els locals s'han avançat ràpid en el marcador amb la primera marca del partit que transformen amb éxit. Poc després, els locals amplien el seu avantatge amb un xut a pals degut a un cop de càstig dels torroellencs. Però els Senglars començen el contraatac i aconseguixen una marca després de molta pressió de la davantera torroellenca a la seva línea de marca. El primera Carles Pérez signa la única marca senglar al seu nom que ha esta transformada amb éxit per el mig melé Raul "Txiki" Sànchez. Els vermells aconsegueixen estabilitzar la seva defensa i congelen el marcador a 10-7 a la mitja part.
Sense cap canvi  l'equip visitant comença la segona part i els Senglars baixen la guardia en els primers minuts. Els blaus aprofiten l'incertesa en la defensa vermella i arriben per segona vegada a la línea de marca senglar. El marcador avança 17-7, ja que es transforma l'assaig. Quan els de Torroella tornen a jugar dins la zona 22 dels Gòtics els han faltat minuts per igualar les marques. L'àrbit xiula el final del partit en plena ofensiva senglar i deixa el partit sentenciat a 17-7.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bien Senglars!!
Partit dur amb bona a actitut, contra un bon equip.
Força per el seguent Senglars!!!
Juan juan

Anònim ha dit...

Molt be senglars, heu se seguir lluiten per guanyar els seguients partits
123 senglars senglars senglars.