Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 12 d’octubre del 2014

Els Senglars planten cara al Sant Cugat B


Els Senglars s'han enfrontat contra el líder de la Divisió d'Honor Catalana al seu camp. S'ha començat el partit amb un cop de càstig amb xut entre els pals per part dels amfitrions. Però han sigut els de Torroella qui ha fet les primeres dues marques. L'autor de la primera l'ha fet l'ala Genís Vert. La segona ha sigut una marca de la casa amb una melé. Només s'ha pogut transformar la segona marca. Abans d'entrar a la mitja part ( en el minut 40 ), els barcelonins han arribat a la seva primera marca del partit deixant el marcador a 8-12.
A la segona part es reanimen els locals i igualen les marques a 2 avantsant-se en el marcador. Els vermells han baixat la guàrdia i el St. Cugat fa un drop entre els pals i s'avançen a 18-12. Tot i així, els empordanesos no baixen els ànims i després d'una gran pressió en la 22 rival, han aconseguit una tercera marca sota els pals gràcies a Abdu. 
La bona col.locació facilita molt la transformació i els Senglars sumen 7 punts capgiran el marcador 18-19. Amb 10 minuts de joc i amb la victòria quasi  assegurada, els visitants cometen un cop de càstig dins la seva 22 i els blanc i blaus l'aprofiten amb un xut entre pals. Aquesta gerra d'aigua freda pels torroellencs ha  sigut transformada en una bona jugada de la lìnia local i els de Sant Cugat han arrribat a fer la seva 3a marca. 
El marcador després dels 80 min. ha quedat 28-19, però els Torroellencs se'n van amb el cap ben alt per haver plantat la cara al líder de la classificació. Cal destacar que els vermells van jugar 20 minuts amb 14 jugadors degut a 2 targetes grogues, una al tercera Sam Velasco i la segona a el 10 Munain.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bon partit.
Llàstima de jugar 20 minuts de la segona part amb un jugador menys.
De totes maneres, apunt de sumar punts fins l'últim moment.
Fins dimecres
Simón

Anònim ha dit...

Bon partit chicos, a por más que esto recién comienza.
Fins dimercres!!
Juan juan